Badeta koffie op jouw zaak of kantoor?

Onze koffie is op steeds meer plekken te drinken in Amsterdam en omstreken. Wij leveren bonen aan diverse horecazaken en verzorgen daarbij barista trainingen om de perfecte kop koffie te zetten. Kom gerust eens even langs in de branderij of bel/mail ons om meer informatie te verkrijgen. Hieronder vind je een lijst van de zaken waar wij leveren.

Daarnaast vinden wij dat iedereen mag genieten van goede koffie, ook wanneer je aan het werk bent! Met die gedachte hebben wij de lekkerste kantoorkoffie ontwikkeld zodat je de deur niet meer uit hoeft voor een heerlijk ‘bakkie.’ Wij snappen namelijk dat goede koffie het verschil kan maken tussen een slechte of een goede werkdag. Geïnteresseerd? Scroll naar beneden en vraag een gratis sample zakje aan.

De Lekkerste Kantoorkoffie

0,00163,50

Wissen

Na een lange zoektocht door koffieland is het ons gelukt! Met trots presenteren wij “De Lekkerste Kantoorkoffie.” 

Bestaande uit een heerlijk romige Arabica uit Colombia en een intense Robusta uit India is deze blend perfect gebalanceerd en gebrand voor jouw koffiemachine. Met deze krachtige koffie zit je nooit meer te knikkebollen achter je bureau.

De Colombia brengt volle chocolade en noten tonen daar waar de India juist de kruidigheid geeft waar deze blend z’n pit vandaan heeft!

Bestel nu en heb ‘m binnen twee dagen in huis!

Onze partners

Badeta Temper
Badeta Ouef