Badeta koffie op jouw zaak of kantoor?

Onze koffie is op steeds meer plekken te drinken in Amsterdam en omstreken. Wij leveren bonen aan diverse horecazaken en verzorgen daarbij barista trainingen om de perfecte kop koffie te zetten. Kom gerust eens even langs in onze bar, de branderij of mail ons voor meer informatie.

Daarnaast vinden wij dat iedereen mag genieten van goede koffie, ook wanneer je aan het werk bent! Met die gedachte hebben wij de lekkerste kantoorkoffie ontwikkeld zodat je de deur niet meer uit hoeft voor een heerlijk ‘bakkie.’ Wij snappen namelijk dat goede koffie het verschil kan maken tussen een slechte of een goede werkdag.

NEEM BADETA MEE NAAR KANTOOR!

Kan jij inmiddels ook niet meer zonder je dagelijkse bak Badeta? Of ben je simpelweg op zoek naar de lekkerste kantoorkoffie? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Wij vinden het natuurlijk fantastisch als je onze koffie schenkt, maar streven daarnaast natuurlijk ook naar een optimale ervaring waarin de smaak van de koffie en het gebruiksgemak van je machine voor op kantoor een grote rol speelt.

De koffie die uit een volautomaat komt is natuurlijk niet hetzelfde als de koffie uit een espressomachine. Door veel kantoormachines te testen en vele bonen te hebben gebrand zijn wij tot een resultaat gekomen waar jij op kantoor lekker van kan genieten.

De bonen die wij gebruiken voor onze kantoorkoffie zijn zorgvuldig samengesteld zodat alle smaaknuances volledig tot zijn recht komen wanneer je deze uit je machine laat lopen. Hiervoor sta jij wel een keertje extra op van je bureaustoel!

Kantoorkoffie
Bestaande uit een heerlijk romige Arabica uit Colombia en een intense Robusta uit India is deze blend perfect gebalanceerd en gebrand voor jouw koffiemachine. De Colombia brengt volle chocolade- en noten tonen daar waar de India juist de kruidigheid geeft waar deze blend z’n pit vandaan heeft! Met deze krachtige koffie zit je nooit meer te knikkebollen achter je bureau.

Hoe het werkt
Wij nemen de zorg over je kantoorkoffie van A tot Z van je over. Wij kunnen een machine bij je plaatsen, bezorgen de koffie en daarbij al je benodigdheden.

We werken met een hoge kwaliteitsmachine die we bij je kunnen plaatsen. Het is mogelijk om dit met een leasecontract af te sluiten. Heb je al een machine staan? Dan is het natuurlijk ook mogelijk om alleen de kantoorkoffie af te nemen.

We helpen je graag bij het maken van je keuze.

Onze partners

de pizzakamer
de japanner
kattenkopjes
dag en nacht
maverick
glou glou
de gouden ton
creativehaus
bar bouwmeester
temper
marleen kookt
bar bouche
la pooha
suzette
rock
van moof
crea
5degrees
ijscuypje
od
brut de mer