Badeta koffie op jouw zaak of kantoor?

Koffie voor kantoor

Kan jij inmiddels ook niet meer zonder je dagelijkse bakkie Badeta? Of ben je simpelweg op zoek naar de lekkerste kantoorkoffie? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Wij nemen de zorg over je kantoorkoffie van A tot Z van je over. Wij kunnen een machine bij je plaatsen, bezorgen de koffie en daarbij al je benodigdheden. Heb je al een machine staan? Dan is het natuurlijk ook mogelijk om alleen de kantoorkoffie af te nemen.

Koffie voor horeca

Wil jij het knapste bakkie pleur schenken in jouw horecazaak? Leuk! Daar willen wij je graag bij helpen. Ook hier kunnen wij de zorg van A tot Z van je overnemen. Denk naast de koffie aan een nieuwe machine, kopjes en alles wat erbij komt kijken. Heb je al een machine staan? Dan is het natuurlijk ook mogelijk om alleen de koffie af te nemen.

Wij vinden het belangrijk dat het personeel weet hoe je het lekkerste bakkie zet. Niet elke horecatijger is tevens ook barista. Daarom bieden wij gratis trainingen aan voor het horecapersoneel waar onze koffie geschonken wordt. Zo zorgen we er samen voor dat we alleen maar het beste schenken.

Onze partners

glou glou
crea
Brug 34 – Badeta
de japanner
ijscuypje
suzette
van moof
bar bouwmeester
Cometa
Klein geluk
marleen kookt
bar bouche
Sendmast
kattenkopjes
od
dag en nacht
5degrees
de pizzakamer
maverick
de gouden ton
rock
la pooha
creativehaus
temper
brut de mer