Badeta koffie op jouw zaak of kantoor?

Koffie voor kantoor

Kan jij inmiddels ook niet meer zonder je dagelijkse bakkie Badeta? Of ben je simpelweg op zoek naar de lekkerste kantoorkoffie? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Wij nemen de zorg over je kantoorkoffie van A tot Z van je over. Wij kunnen een machine bij je plaatsen, bezorgen de koffie en daarbij al je benodigdheden. Heb je al een machine staan? Dan is het natuurlijk ook mogelijk om alleen de kantoorkoffie af te nemen.

Koffie voor horeca

Wil jij het knapste bakkie pleur schenken in jouw horecazaak? Leuk! Daar willen wij je graag bij helpen. Ook hier kunnen wij de zorg van A tot Z van je overnemen. Denk naast de koffie aan een nieuwe machine, kopjes en alles wat erbij komt kijken. Heb je al een machine staan? Dan is het natuurlijk ook mogelijk om alleen de koffie af te nemen.

Wij vinden het belangrijk dat het personeel weet hoe je het lekkerste bakkie zet. Niet elke horecatijger is tevens ook barista. Daarom bieden wij gratis trainingen aan voor het horecapersoneel waar onze koffie geschonken wordt. Zo zorgen we er samen voor dat we alleen maar het beste schenken.

Onze partners

bar bouche
Brug 34 – Badeta
brut de mer
glou glou
ijscuypje
De Nada Amsterdam
temper
kattenkopjes
dag en nacht
creativehaus
bar bouwmeester
de pizzakamer
de gouden ton
Sendmast
od
la pooha
Klein geluk
suzette
maverick
crea
marleen kookt
5degrees
van moof
Cometa
de japanner
rock
Panasonic