Beschrijving
Regio Cerrado Mineiro
Process Natural
Variëteit Catuai
Hoogte 900 – 1.100m
Swiss Water Process
Het decafeïneren van koffie gaat vaak gepaard met het gebruik van chemische middelen. Die middelen zorgen er vervolgens voor dat de cafeïne uit de groene bonen zich aan de chemicaliën binden. Naast de schadelijke stoffen is een bijkomend nadeel dat er veel smaak verloren gaat. Het resultaat is dat men vaak een negatief beeld heeft van decaf koffie.
Onze Colombia Decaf daarentegen is door middel van het Swiss Water Process® cafeïnevrij gemaakt. Dit is een speciaal proces waarbij de cafeïne wordt onttrokken en tegelijkertijd wordt gekeken naar maximaal smaakbehoud. Een groot en belangrijk voordeel van dit proces is dat er geen gebruik wordt gemaakt van chemische middelen. Maar hoe werkt dit dan precies?
Lees hier hoe het kan jij om tien uur ‘s avonds nog zonder (slaap)zorgen koffie kan drinken.
Colombia Decaf Smaakwiel
Badeta Radio op Spotify
Hé, soms moet je gewoon even achterover leunen en genieten van de rust. Dus zet terwijl je van onze decaf koffiebonen aan het genieten bent, het volgende lijstje aan: