Colombia Excelso – Decaf

 12,95 42,60

Denk jij dat decaf niet lekker is? Probeer dan eens onze Colombia Excelso Decaf koffiebonen, met zachte hints van esdoornsiroop, biscuit en sinaasappel.

Wel van een goede bak koffie genieten maar geen cafeïne? Probeer dan onze Colombia Excelso Decaf koffiebonen. Deze koffie is door middel van het Swiss Water Process® cafeïnevrij gemaakt. Dit is een speciaal proces waarbij de cafeïne wordt onttrokken en tegelijkertijd wordt gekeken naar maximaal smaakbehoud. Een groot en belangrijk voordeel van dit proces is dat er geen gebruik wordt gemaakt van chemische middelen.
Lees verder…

Wissen

Categorieën SKU: N/A

Beschrijving

Specificaties

Regio Cerrado Mineiro

Process Natural

Variëteit Catuai

Hoogte 900 – 1.100m

Swiss Water Process

Het decafeïneren van koffie gaat vaak gepaard met het gebruik van chemische middelen. Die middelen zorgen er vervolgens voor dat de cafeïne uit de groene bonen zich aan de chemicaliën binden. Naast de schadelijke stoffen is een bijkomend nadeel dat er veel smaak verloren gaat. Het resultaat is dat men vaak een negatief beeld heeft van decaf koffie.

Onze Colombia Decaf daarentegen is door middel van het Swiss Water Process® cafeïnevrij gemaakt. Dit is een speciaal proces waarbij de cafeïne wordt onttrokken en tegelijkertijd wordt gekeken naar maximaal smaakbehoud. Een groot en belangrijk voordeel van dit proces is dat er geen gebruik wordt gemaakt van chemische middelen. Maar hoe werkt dit dan precies?

Lees hier hoe het kan jij om tien uur ‘s avonds nog zonder (slaap)zorgen koffie kan drinken.

Colombia Decaf Smaakwiel

Badeta smaakwiel Cocondo

Badeta Radio op Spotify

Hé, soms moet je gewoon even achterover leunen en genieten van de rust. Dus zet terwijl je van onze decaf koffiebonen aan het genieten bent, het volgende lijstje aan:

 

Misschien vind je dit ook leuk…