Cores Gold Filter

 31,95

Nooit meer papieren filters nodig met de Cores Gold Filter. Door de bijzondere vorm van de filteropeningen kunnen de aromatische oliën en vetten door het filter heen. Daarom heeft de koffie met een cores filter een vollere smaak.

Daarnaast oxideert goud niet waardoor de koffiesmaak zo puur mogelijk blijft. De maat van het filter is maat 4 en daarmee dus geschikt ter vervanging van alle papieren filters van maat 4. Deze past in vele koffiezetapparaten zoals bijvoorbeeld de Moccamaster.

Lees verder…

Categorieën SKU: 2575

Beschrijving

Specificaties

Gewicht 20 gr

Hittebestendig tot 130 °C

Maat geschikt voor nr. 4 filterhouders

Cores Gold Filter

Nooit meer papieren filters nodig met de Cores Gold Filter. Door de bijzondere vorm van de filteropeningen kunnen de aromatische oliën en vetten door het filter heen. Daarom heeft de koffie met een cores filter een vollere smaak. De Cores Gold Filter heeft een 23 karaat verguld gouden laagje. Goud oxideert niet, waardoor de koffiesmaak zo puur mogelijk blijft. De maat van het filter is maat 4 en daarmee dus geschikt ter vervanging van alle papieren filters van maat 4. Deze past in vele koffiezetapparaten zoals bijvoorbeeld de Moccamaster.

Duurzame keuze

Al met al is de Cores Gold Filter een zeer duurzame keuze en daarnaast ook nog eens erg vriendelijk voor de smaak van je kopje koffie. Bovendien komt de filter samen met een filterhouder, waardoor je hier zelfs nog een handbrew uit kan schenken.

 

Meer weten over de Cores? Kijk dan eens op de website voor meer informatie. Of wil je de filter graag eerst even in het echt zien? Kom dan langs onze winkel en drink meteen even gezellig een koffietje aan de bar!

Cores Gold filter

Misschien vind je dit ook leuk…