Huskee Cup

 15,95 17,95

Groot fan van koffie on the go? Dan heb jij absoluut een herbruikbare koffiebeker nodig. Wij adviseren je de Huskee cup: drinkt lekker, ligt goed in de hand en ziet er ook nog eens mooi uit. Daarnaast bestaat het basismateriaal van deze cup uit restafval van koffie: coffee husk. Dus drink je koffie voortaan uit de Huskee Cup en maak het cirkeltje weer rond.

De 8oz cup is geschikt voor cappuccino, flat white, americano en filterkoffie. De 12oz cup is geschikt voor latte, chai en thee.

Lees verder…

Wissen

Categorieën SKU: N/A

Beschrijving

Specificaties

Kleur beige
Vaatwasbestendig ja
Materiaal husk en bio-plastic
BPA-vrij ja

Huskee Cup

Na meerdere herbruikbare cups te hebben getest, adviseren we jou de Huskee Cup. Waarom? Deze herbruikbare beker drinkt lekker zowel met als zonder deksel. Daarnaast is het voor barista’s een prettige cup om mee te werken, omdat deze onder de espressomachine past, de juiste afmetingen heeft en we onze melk makkelijk in de beker kunnen schenken. Naast dat de beker een enorm mooi design heeft, is deze ook nog eens praktisch. De geribbelde buitenkant zorgt ervoor dat de cup niet te warm is om vast te pakken en zorgt daarnaast voor meer grip.

 

De Huskee Cup wordt grotendeels gemaakt van gerecyclede bonenschillen; een bijproduct van de koffieverwerking dat anders door telers zou worden weggegooid. Dankzij de geribbelde buitenkant heb je een beker die beter bestand is tegen schade dan keramiek en beter warmte vasthoudt dan glas. Lees meer…

Bekijk de video

Misschien vind je dit ook leuk…