Kenia Endebess Estate

 12,55 41,10

De Kenia Endebess Estate is een natural verwerkte boon en een echte parel die als filterkoffie je kopje uit zal stralen! Verwacht in je bakkie tonen van nectarine, karamel en gedroogde pruim.

Keniaanse koffies staan bekend om de volle body, hoge aciditeit en intense aroma’s. Van regio tot regio variëren de smaken subtiel, maar de overhand ligt altijd bij de unieke combinatie van bessentonen, fruitzuren en rijke structuren. Vanwege deze exceptionele aspecten drinken wij deze Kenia het liefst als filterkoffie, maar een espresso zal ook zeker niet misstaan.

Lees verder…

Wissen

Categorieën , SKU: N/A

Beschrijving

Specificaties

Regio Northern Rift Valley

Process Natural

Varieteit Batian, SL34

Hoogte 1.750 – 1.950

Endebess Estate

De Kenia Endebess Estate valt onder het eigendom van Kaitet Plantations. Fijn om te zien is dat het welzijn van hun medewerkers en daarnaast maatschappelijke verantwoordelijkheid hoog in het vaandel staan. Samen financierden ze meer dan 15 renovaties van woningen en sponsorden ze afgelopen jaar twee middelbare scholen. Endebess Estate hoopt zodra ze meer winstgevend worden, het programma voor sociale verantwoordelijkheid uit te breiden.

Het smaakwiel

Het smaakwiel van de Kenia Endebess Estate vind je hieronder. Dit is een visueel hulpmiddel om je een beeld te geven bij de smaken die je kunt terugverwachten in de koffie. Check ook onze andere koffies of kom gezellig langs de bar. We hebben altijd de keuze uit verschillende koffiebonen die we op het moment schenken.

Kenia Endebess Estate

Badeta Radio op Spotify

Om het plaatje helemaal compleet te maken, heeft onze in-house DJ speciaal voor alle liefhebbers een Spotify-lijstje samengesteld. Met deze Keniaanse tunes en je bakkie pleur lijk je bijna even op te stijgen. Probeer het eens!

 

Misschien vind je dit ook leuk…