La Marzocco Linea Mini Connected 2020

 4.599,00

Wissen

Er is 1 ding dat zeker is: bij La Marzocco zitten ze niet stil. Begin 2020 introduceren ze de La Marzocco Linea Mini Connected: vanaf nu kan je vanaf je telefoon alle instellingen van je espressomachine beheersen. Zo zorg je ervoor dat zodra je uit je bed stapt de machine meteen naar jouw wensen klaarstaat. Vervolgens zet je de perfecte espresso of cappuccino waar de gemiddelde barista van zou gaan kwijlen. Het is nu allemaal binnen handbereik met de La Marzocco Linea Mini Connected. Bekijk hier de functies van de app.

 

Na jarenlang de horeca markt te hebben voorzien van de beste machines is de consument nu ook aan de beurt. Met alle duurzame onderdelen van de grotere machines is Mini gebouwd. Dat betekent een lang dienstbaar leven dus! Ook is deze kleine broer uitgerust met het dubbele-boiler systeem waardoor je nooit gedonder hebt met je stoom of koffie temperatuur.

 

Technische informatie:

  • Aansluiting: 220v, 1820watt
  • Reservoir: 2 liter (kan ook worden aangesloten op de vaste waterleiding)
  • Gewicht: 32 kg
  • Afmetingen: 35,7 x 45,3 x 37,7 (L x B x H)
  • Temperatuur is makkelijk handmatig in te stellen

Toch liever een uniek model? Voor de Mini zijn er talloze opties om ‘m volledig te customizen! Denk aan volledige paintjobs, houten ombouw of handvat; het kan ons niet gek genoeg. Voor meer info stuur een mail naar: info@badeta.nl

Voor meer info en/of gebruiksaanwijzing check: http://international.lamarzocco.com

 

Misschien vind je dit ook leuk…