Moccamaster Filters

 4,95

De Moccamaster filters, speciaal ontworpen voor het optimaal filteren van de koffie uit je Moccamaster. Dankzij deze filters vind je geen koffieresidu in je vers gezette bakkie. Spoel voor gebruik de filter even om met heet water, op die manier ben je ervan verzekerd geen papiersmaak terug te proeven in de koffie.

 

Productspecificaties:

  • 100 stuks per verpakking
  • Maat 4
  • Wit
  • Milieuvriendelijk
  • Op zuurstofbasis gebleekt
  • Moccamaster filters, speciaal ontworpen voor je Moccamaster

Over Moccamaster

Moccamaster maakt de koffieapparaten sinds 1964 met de hand en test deze zelf in het Utrechtse Amerongen. De machines worden gebouwd met het oogpunt het optimale aan smaak uit koffie te verkrijgen. Uniek is dat de sproeikop 9 gaatjes bevat die het water zeer gelijkmatig verdelen over de koffie. Het water verwarmt erg snel: Moccamaster zet een volle pot in 6 minuten. Met de schakelaar houd je kleinere hoeveelheden op een lagere temperatuur warm, zodat de koffie niet meer te heet (en dus bitter) wordt.

Voor meer info en/of gebruiksaanwijzing check: http://www.moccamaster.nl/

Hoeveel gram koffie per liter?
Bij een volle pot van 1,25 liter adviseren wij 60 – 75 gram gemalen koffie. Maar onthoud: koffie is een kwestie van smaak. Test dus zelf welke koffie in welke dosering je het lekkerste vindt!

Welke opties heb je nog meer als je van filterkoffie houdt? 

Ben je gek op filterkoffie maar drink je het niet vaak of in grote hoeveelheden? Kijk dan eens naar een alternatief, bijvoorbeeld: de Kalita Wave DripperHario V60 dripper of Chemex.

Misschien vind je dit ook leuk…