Proefpakket + Colddrip

 34,95

De zoektocht naar jouw lievelingskoffie kan erg lastig zijn… Maar heb je eigenlijk wel één lievelingskoffie nodig? Met het Badeta koffiebonen proefpakket ontvang je drie verschillende koffies met allemaal hun eigen charme. Daarnaast ontvang je nog een flesje colddrip om af te koelen!

Het Badeta koffiebonen proefpakket is ideaal om kennis te maken met de verschillende smaaktonen die een koffie kan bieden. Start de ochtend met een koffie met zachte chocoladetonen en verras jezelf in de middag met een fruitig bakkie.

 

Wist je dat? Wij onze bonen met uiterst veel zorg selecteren. Elk jaar gaan wij op koffiereis om de boeren te ontmoeten en de koffieplantages te bekijken. Op die manier zijn we zeker van een transparante samenwerking, een eerlijke prijs en de beste koffiebonen.

Lees verder…

Categorieën ,

Beschrijving

Specificaties

Inhoud 3x 250 gram
Colddrip 1x 200 ml

Vers uit onze branderij

Wij branden onze bonen elke week vers in onze branderij in Amsterdam. De koffiebonen die je in je proefpakket kunt verwachten zijn licht tot medium als omni-roast gebrand. Op die manier brand je de boon tot op de hoogte dat de suikers in de boon karamelliseren en je daarnaast de boon niet te donker brandt, daarmee verlies je namelijk alle karakteristieken van een boon.

In het proefpakket

  • De Blend: onze allemansvriend. Denk aan het milde van de Brazilië, de chocoladetonen van de Colombia en de lichte aciditeit en het aromatische van de Ethiopië. Deze combinatie zorgt voor de balans en harmonie in deze blend.
  • Colombia La Victoria: Verwacht in je kop een volle donkere body met een medium aciditeit en tonen van chocolade, aalbessen en donkere rietsuiker.
  • Ethiopië Banko Gotiti: Verwacht een fruitig, maar zijdezacht bakkie met hints van zwarte thee, aardbei en vanille.
  • Colddrip: de koffie voor onze colddrip is speciaal geselecteerd vanwege de fruitige tonen en zachte afdronk. Een glas met ijsklontjes is voldoende voor een verfrissende oppepper. (Een schijfje citroen of een scheutje melk staat de colddrip overigens ook niet verkeerd!)

En hier vast een muzikaal voorproefje

Kan jij niet wachten op je proefpakket? Zet dan alvast onderstaande playlist aan om in goede sferen te komen. Deze playlist is speciaal samengesteld voor de Colombia La Victoria, die jij dus binnenkort op je deurmat kan krijgen.

 

Misschien vind je dit ook leuk…