V60 Range Server

 26,00 29,00

Wissen

Met het strakke design van de V60 Range Server maak je het V60-plaatje compleet. De server is gemaakt van hittebestendig glas en te combineren met de Hario V60 Dripper waardoor je makkelijk de lekkerste koffie zet. Daarnaast heeft dit mooie schenkkannetje het klassieke golvende patroon waardoor het perfect past bij de hele koffielijn van Hario.

Koffie gezet met de V60 zorgt voor een welgevormde balans tussen body en aromatische helderheid. De verfijnde tonen uit een koffieboon komen hierbij vaak heel mooi tot hun recht. Daarnaast is de zetmethode simpel en snel. En na het zetten van je koffie spoel je je V60 even om en is deze weer klaar voor het volgende bakkie.Koffie gezet met de V60 zorgt voor een welgevormde balans tussen body en aromatische helderheid. De verfijnde tonen uit een koffieboon komen hierbij vaak heel mooi tot hun recht. Daarnaast is de zetmethode simpel en snel. En na het zetten van je koffie spoel je je V60 even om en is deze weer klaar voor het volgende bakkie.

 

Productspecificaties

  • Hittebestendig
  • Rubberen deksel voor filter
  • Magnetronbestendig
  • Niet vaatwasserbestendig
  • Server 01: 360 ml. (117 x 117 x 136 mm)
  • Server 02: 600 ml (130 x 130 x 152 mm)

Over Hario

HARIO is een Japans bedrijf, opgericht in 1921, dat zich toelegt op het ontwerpen, produceren en verkopen van hittebestendig glas. Bij de oprichting lag de focus op glasproducten voor laboratorium- en medische toepassingen. Na de Tweede Wereldoorlog werden huishoudelijke producten gemaakt, met als eerste product de koffiesifon. Sindsdien is het bedrijf wereldwijd bekend van haar koffie- en theeaccessoires

 

Wil jij de Hario V60 Range Server voor aanschaf graag eerst even bekijken? Kom dan langs onze winkel en drink meteen een lekker bakkie aan de bar!

Misschien vind je dit ook leuk…