Gratis verzending op alle koffiebonen of bij besteding vanaf €20,- (NL)

Boek nu je koffie consult!

Omdat onze winkel natuurlijk niet meer open is op de manier waarop je gewend bent, is het soms lastig om het gehele assortiment te bekijken en advies te vragen. Daarom organiseren wij tot eind december elke woensdag en donderdag na sluitingstijd een koffie consult.

Koffie consultWil jij graag je eigen koffie gaan malen en twijfel je nog over welke bonenmaler je wilt? Of is de koffie bij je schoonouders echt niet te drinken en hebben zij dringend een Moccamaster + Badeta koffiebonen nodig? Maak dan snel een afspraak voor ons koffie consult.Tijdens het koffie consult kan je terecht om in alle rust je vragen te stellen, het winkelaanbod te bekijken en cadeaus te kopen voor de decembermaand.

 Hoe werkt het?Maak in onderstaande agenda een afspraak. Wij reserveren een tijdsblok van twintig minuten waarin je onze volle aandacht kan verwachten. Kom met maximaal twee personen naar de privé-koopavond.Alle producten die je in onze webshop kan vinden, hebben wij ook in de winkel*. Neem alvast een kijkje online en kom langs op onze koopavond om de producten in het echt te bekijken en eventueel je vragen te stellen.