Baratza Encore

 145,00

Wissen

De Baratza Encore: het perfecte ”instap-model” voor de koffieliefhebber die het malen serieuzer wil nemen. Waar je mogelijk al achter bent is dat de maling van je koffieboon je kop koffie kan maken of breken. Er zijn ontelbaar veel verschillende koffiemalers beschikbaar met elk zijn eigen kwaliteiten en toepassingen. De keuze van een goede maler is dus een onmisbare factor wanneer je de perfecte koffie wilt zetten. De Encore is een bonenmaler die je niet zal teleurstellen: de prijs-kwaliteit verhouding van deze maler is dik in orde. Daarom ook dat we deze maler graag adviseren wanneer je graag elektrisch wilt malen maar nog niet toe bent aan een grote investering.

 

Het malen van de koffie in de juiste grofheid is soms best wel tricky! Maar met 40 maalgraad instellingen van fijn tot grof, kan de Encore bonenmolen een goede espresso- danwel filtermaling produceren. De molen is voorzien van een zware voet, metalen tandwielen en een slimme on/off schakelaar. Naar keuze kan er in het opvangbakje of direct in het piston gemalen worden.

 

Technische informatie:

Afmetingen: 12 x 35 x 16 cm (BxHxD)

Diameter maalschijven: 4 cm

Inhoud bonenreservoir: 227 gram

Vermogen: 120 W

Gewicht: 3,5 kg

Type maalschijven: conisch

 

Wil je de Baratza Encore graag even in het echt bekijken? Kom dan langs onze winkel en probeer meteen een lekker koffietje aan de bar. Op zoek naar een maler voor onderweg? Kijk dan eens naar de Hario Skerton Pro.

 

Misschien vind je dit ook leuk…