Baratza Sette 270

 399,00

Baratza Sette 270: de bonenmolen waarop de wereld zat te wachten

Acht jaar lang ontwikkeling en innovatie resulteerde in de Baratza Sette 270: een koffiemolen uit het topsegment, voorzien van de nieuwste technologieën. De buitenste maalschijf beweegt om de vaste maalschijf heen, wat 3,5 tot maximaal 5,5 (!) gram gemalen koffie per seconde betekent. De koffie wordt rechtstreeks door het apparaat gemalen, en valt verticaal vanuit de container in de opvangbak of portafilter. Daarnaast is de molen tot op 0,1 seconde precies te programmeren, en maakt de macro/micro-instelling het mogelijk om tot 270 verschillende maalgraden te malen.

 

De maling van je koffiebonen kan je kopje koffie maken of breken, met de Baratza Sette hoef jij je hier geen zorgen meer over te maken. Zoals de naam al weggeeft heeft deze elektrische bonenmaler in totaal 270 maalinstellingen. De Baratza Sette 270Wi beschikt over 30 macro-instelstappen plus 9 instellingen van traploze microaanpassingen.

 

Technische informatie:

Diameter maalschijven: 40mm

Gewicht: 3,2 kg

Inhoud bonenreservoir: 275 gram

Type maalschijven: conische maalschijv

Vermogen: 290 W

Afmetingen: 13 x 24 x 38 cm

 

Wil je de Baratza Sette 270 graag even in het echt bekijken? Kom dan langs onze winkel en probeer meteen een lekker koffietje aan de bar. Op zoek naar een maler voor onderweg? Kijk dan eens naar de Hario Skerton Pro.

Misschien vind je dit ook leuk…