Baratza Sette 270Wi

 545,00

De Baratza Sette 270Wi is de allereerste bonenmaler voor thuis die maalt op gewicht direct in de filterdrager. De i in Wi staat voor intelligent; de molen berekent snel en past zichzelf automatisch aan na veranderingen in de grootte van de koffieboon of de maling. De dosering wordt automatisch berekend en geregeld door een nauwkeurige digitale weegschaal die gebruik maakt Acaia weegtechnologie. Deze weegt op een tiende gram nauwkeurig en de reactietijd van de sensor is slecht 20 milliseconden. Ook kunt u direct de portafilter in de houder plaatsen.

De maling van je koffiebonen kan je kopje koffie maken of breken, met de Baratza Sette hoef jij je hier geen zorgen meer over te maken. Zoals de naam al weggeeft heeft deze elektrische bonenmaler in totaal 270 maalinstellingen. De Baratza Sette 270Wi beschikt over 30 macro-instelstappen plus 9 instellingen van traploze microaanpassingen.

 

Technische informatie:

Gewicht: 3.2 kg

Afmetingen: 13 x 40 x 24 cm

Bonen capaciteit: 300 – 400 gram

Maalinstellingen: 270

 

Wil je de bonenmaler graag even in het echt bekijken? Kom dan langs onze winkel en probeer meteen een lekker koffietje aan de bar. Op zoek naar een maler voor onderweg? Kijk dan eens naar de Hario Skerton Pro.

Misschien vind je dit ook leuk…