Fellow Stagg EKG

 185,00

Met de elegante Fellow Stagg EKG zet je in een handomdraai de perfecte pour-over koffie. Op het display stel je de temperatuur in die je wilt bereiken; wij adviseren een temperatuur van 94°C en dankzij het vermogen van 1200 Watt hoef je hier niet lang voor te wachten. De verzwaarde handgreep biedt tegenwicht en geeft daarmee meer stabiliteit met het opgieten. Dankzij de stabiliteit in combinatie met de nauwkeurig gevormde zwanenhals heb jij de perfecte controle over de extractie.

Hoeft jouw ketel niet elektrisch te zijn? Dan hebben we ook een versie beschikbaar voor elektrisch, gas en inductie: Fellow Stagg ketel.

 

Productinformatie Fellow Stagg EKG

  • 1200 Watt vermogen
  • 60 min HOLD- modus
  • Temperatuuraanduiding: Celsius en Fahrenheit
  • Inhoud van 1 Liter
  • Stopwatch

Wil je de ketel graag even in het echt bekijken? Kom dan langs onze winkel en probeer meteen een lekker koffietje aan de bar.

Reiniging: niet vaatwasmachine-bestendig. Het beste om na elk gebruik even om te spoelen. Gebruik geen schurende zeep, reinigingsmiddelen of schuursponsjes op de ketel.

Bonusmateriaal: 

Wil je nog meer controle over je pour-over? Dan zit je met de Fellow Stagg EKG helemaal goed. Je kan deze dankzij de bluetooth verbinding namelijk aansluiten op de Acaia Brewbar applicatie. Zo houd je ultieme controle over elk bakkie dat je zet.

Misschien vind je dit ook leuk…