Fellow Stagg EKG

 185,00

Met de elegante Fellow Stagg EKG zet je in een handomdraai de perfecte pour-over koffie.

Op het display stel je de temperatuur in die je wilt bereiken; wij adviseren een temperatuur van 94°C en dankzij het vermogen van 1200 Watt hoef je hier niet lang voor te wachten. De verzwaarde handgreep biedt tegenwicht en geeft daarmee meer stabiliteit met het opgieten. Dankzij de stabiliteit in combinatie met de nauwkeurig gevormde zwanenhals heb jij de perfecte controle over de extractie.

Lees verder…

 

Categorie: Artikelnummer: 0022

Beschrijving

Specificaties

Vermogen 1200 W

Inhoud 1 L

Temperatuur Celsius en Fahrenheit

Fellow Stagg EKG

Met de elegante Fellow Stagg EKG zet je in een handomdraai de perfecte pour-over koffie. Op het display stel je de temperatuur in die je wilt bereiken; wij adviseren een temperatuur van 94°C en dankzij het vermogen van 1200 Watt hoef je hier niet lang voor te wachten. De verzwaarde handgreep biedt tegenwicht en geeft daarmee meer stabiliteit met het opgieten. Dankzij de stabiliteit in combinatie met de nauwkeurig gevormde zwanenhals heb jij de perfecte controle over de extractie.

 

De ketel beschikt daarnaast over een stopwatch en heeft een HOLD-functie van 60 minuten. Wil je nog meer controle over je pour-over? Dan zit je met de Fellow Stagg EKG helemaal goed. Je kan deze dankzij de bluetooth verbinding namelijk aansluiten op de Acaia Brewbar applicatie. Zo houd je ultieme controle over elk bakkie dat je zet.

Niet elektrisch

Hoeft jouw ketel niet elektrisch te zijn? Dan hebben we ook een versie beschikbaar voor gas en inductie: Fellow Stagg ketel.

Wil je de ketel graag even in het echt bekijken? Kom dan langs onze winkel en probeer meteen een lekker koffietje aan de bar.

Andere suggesties…