Hario V60 Dripper

 20,00 24,00

Een klassieker in de filterzet methodes: de Hario V60 Dripper. Met zijn keramische, minimalistische ontwerp is het een favoriet bij vele koffieliefhebbers.

De Hario V60 is een V-vormige filterhouder met een hoek van 60 graden, vandaar de naam. Een Japanse uitvinding, meestal gemaakt van porselein omdat dit warmte goed kan vasthouden.

Lees verder…

Wissen

Categorieën SKU: 3892

Beschrijving

Specificaties

Materiaal keramiek

Kleur wit

Maat 01 1 tot 2 koppen

Maat 02 2 tot 4 koppen

Hario V60 01 & 02

De V60 Dripper heeft spiraalvormige randen aan de binnenkant waardoor lucht kan ontsnappen, daardoor ontstaat er geen vacuüm. Verder zorgt dit voor een gelijkmatig zetproces. De conische vorm zorgt er voor dat de koffie langer in contact is met het water. De Hario V60 werkt uiteraard het beste met de Hario V60 filters.

 

Kijk ook eens naar de Hario V60 Dripper Roze of Hario V60 Dripper Grijs.

Waarom de Hario V60?

Elke manier van koffiezetten zorgt weer voor een andere weergave van smaak. Koffie gezet met de V60 zorgt voor een welgevormde balans tussen body en aromatische helderheid. De verfijnde tonen uit een koffieboon komen hierbij vaak heel mooi tot hun recht. Daarnaast is de zetmethode simpel en snel. En na het zetten van je koffie spoel je je V60 even om en is deze weer klaar voor het volgende bakkie.

 

Wil jij de Hario V60 Dripper voor aanschaf graag eerst even bekijken? Kom dan langs onze winkel en drink meteen een lekker bakkie aan de bar!

Misschien vind je dit ook leuk…