Kalita Wave Kettle

 84,95

De Kalita Wave Kettle is zeker het bekijken waard, want naast goede koffie en een mooi receptuur is het opschenken één van de zaken die je kopje filterkoffie kunnen maken of kraken!

En de Kalita Wave Kettle zal hierin niet tegenvallen. De “goose-neck” schenktuit maakt dat deze ketel perfect is voor het opschenken van je filterkoffie. De schenktuit zorgt namelijk voor een langzame stroomsnelheid waardoor je ongelofelijk veel controle hebt over het schenken.

Lees verder…

 

Categorieën SKU: 0046

Beschrijving

Specificaties

Capaciteit 1 L

Compatibiliteit gas en inductie

Body materiaal RVS

Handvat materiaal hout

Kalita Wave Kettle

Deze beeldschone RVS-ketel is onmisbaar in elke respectabele barista setup! Om het plaatje compleet te maken: bekijk ook de Kalita Wave Dripper en Kalita Wave Filters.

Let op: houd bij gebruik op gas in de gaten dat het handvat warm kan worden. En om overkoken tegen te gaan de ketel tot maximaal 80% vullen.

Reiniging: niet vaatwasmachine-bestendig. Het beste om na elk gebruik even om te spoelen. Gebruik geen schurende zeep, reinigingsmiddelen of schuursponsjes op de ketel.

 

Wil je de ketel graag even in het echt bekijken? Kom dan langs onze winkel en probeer meteen een lekker koffietje aan de bar.

Kalita Wave Dripper 155 & 185

 32,00 35,00

Met zijn roestvrij staal en golvende contouren overtuigt de Kalita Wave Dripper zowel de koffie- als de designliefhebbers.

Het is een favoriet onder de pour-overs voor thuisgebruik. Het filter met platte bodem zorgt voor een gelijkmatige extractie tijdens het koffiezetten. Naast gemalen koffie, Kalita filterpapier en heet water heb je alleen nog wat liefde en passie nodig om een koffie van wereldklasse te maken.

Lees verder…

 

Misschien vind je dit ook leuk…