“Alles stroomt, ook de koffie van Badeta.”

Hiermee doelen we niet alleen op het zwarte goud dat door de filters je kopje in stroomt,
maar ook op de eindeloze beweging in de koffie-industrie.
Elke dag gaan wij weer op ontdekkingsreis door koffie-land,
en we nemen jou graag met ons mee!

Hallo, wij zijn Badeta.

Tomas en Joost; twee vrienden met een missie. Wij vinden dat je geen koffie obsessie hoeft te hebben om te kunnen genieten van een kop goede koffie. Iedereen heeft namelijk recht op verantwoorde, bijzondere en bovenal kwalitatief lekkere koffie. Langzaam maar zeker is Badeta de ‘corporate koffie-ladder’ aan het beklimmen; van kroegtijgers zijn we uitgegroeid tot horecatijgers met een voorliefde voor het zwarte goud wat wij koffie noemen.

“Rond de evenaar begint de magie van een echt lekker bakkie pleur; bij de producent.”

Om een hoge kwaliteit te kunnen verzekeren aan onze klanten zijn we geregeld op avontuur. Rond de evenaar begint de magie van een echt lekker bakkie pleur; bij de producent. Op onze reizen zijn we verschillende bijzondere mensen tegenkomen die het verbouwen van koffiebonen hebben verheven tot een heuse olympische sport. Wij zijn bijvoorbeeld kind aan huis bij de familie Peralta in Nicaragua, de familie Vargas in Brazilië en Juan Andrés Gutiérrez in El Salvador. Samen gaan we op zoek naar de meest bijzondere koffies, en werken we constant aan het verbeteren en verduurzamen van productie, transport, branden en serveren!

Wij houden van kwaliteit:

Van Badeta mag je uitsluitend het allerbeste verwachten. Wij houden van koffie en dat proef je! Door middel van ons uniek ontwikkelde ‘Badeta smaakwiel’ kun je makkelijk zien wat voor koffie je in de kuip hebt. Badeta is ontstaan vanuit een zeldzame formule; een hechte band met de producent, twee koffie liefhebbers, een eigen branderij en bakken horeca-ervaring. Hierdoor ben je gegarandeerd van een nieuw favoriet huismerk; Badeta!

Badeta weet als geen ander wat goeie koffie is. Na een periode van leren, proeven en proberen hebben we de stap gemaakt onze eigen branderij te beginnen waar boer, brander, barista en klant samen kunnen komen om te genieten van een kop perfect gebrande koffie.

Bij de branderij in de Pijp in Amsterdam, waar het altijd zondagochtend lijkt te zijn, is iedereen welkom om lekker achterover te leunen en te genieten van zijn daily-fix cafeïne.