Workshops & Trainingen

Wil jij je verder verdiepen in de wereld van koffie? Dat kan! En daar kunnen we jou bij helpen. Wij bieden verschillende soorten workshops en trainingen aan om jouw koffie-game naar het volgende level te tillen.

Wil jij meer weten over de theorie: wat voor verschillende soorten koffies zijn er? Welke parameters zijn van invloed op de smaak van mijn koffie? Of heb je meer interesse in het praktijkgedeelte: koffiemalen, proeven, melk schuimen en je machine afstellen? Laat ons weten of je bepaalde onderwerpen extra wilt uitlichten, dan passen wij de cursus daarop aan.

Of je nu een beginner of barista met ervaring bent, we gaan samen aan de slag om het niveau nog een tandje hoger te tillen. Onze workshops en trainingen vinden plaats in de branderij van Badeta Koffiebranders. Tenslotte ontvang je bij elke training lesmateriaal en koffie die je aan het einde van de dag mee naar huis mag nemen.

Boek hieronder jouw training of cursus. Nog vragen? Mail dan naar info@badeta.nl

Cursus baristavaardigheden

BARISTA

VAARDIGHEDEN

De barista vaardigheden cursus is de eerste stap richting een professionele barista carrière. Leer alle basistechnieken die een goede barista onder de knie heeft, denk aan: cupping, molens afstellen, melk opschuimen en meer! Bedoeld voor startende professionele barista’s.

De training vindt plaats in onze branderij, in het weekend. Houd voor de training je ochtend en middag vrij. Per training kunnen momenteel minimaal 2 maximaal 3 personen deelnemen.

Inclusief lesmateriaal, lunch en bovendien heel veel koffie!

Workshop Word thuisbarista

WORD

THUISBARISTA

Thuis net zulke goede koffie als bij Badeta? Met deze thuisbarista workshop leer je naast de koffie-basics onder andere hoe je de perfecte espresso maakt op een espressomachine. Liever je eigen machine meenemen? Geen probleem! Laat dit van tevoren even weten.

De training vindt plaats in onze branderij, in het weekend. De workshop duurt ongeveer 2,5 uur. Per training kunnen momenteel minimaal 2 en maximaal 4 personen deelnemen.

Inclusief lesmateriaal en bovendien heel veel koffie!

Training Smaak & Geur

SMAAK & GEUR

TRAINING

Er zijn ontelbaar veel manieren om koffie te bereiden. In deze training staat het extractieproces van koffie centraal. Ontdek de verschillende basistechnieken, zetmethodes, parameters en de invloed daarvan. Proef koffie van verschillende landen en ga aan de slag met filterapparatuur.

De training vindt plaats in onze branderij, in het weekend. De training duurt ongeveer 4 uur. Per training kunnen momenteel minimaal 2 maximaal 4 personen deelnemen.

Inclusief lesmateriaal en bovendien heel veel koffie!