Your Cart

Gratis verzending vanaf €30,-

Sage – Onderhoudsabonnement

 65.60 iedere 6 maanden en  0.01 aanmeldkosten

Je hebt een Sage Espresso machine gekocht omdat jij de beste koffietjes wilt. Om dat zo te houden moet je jouw machine goed onderhouden. Geen zorgen, met ons Sage Onderhoudspakket zit je altijd goed. 

Elke zes maanden sturen we jou een pakket waarmee je weer een half jaar door kunt. Dit pakket bevat twee waterfilters, een espresso cleaner en een steam wand cleaner. Zo blijf jouw waterkwaliteit optimaal, en verleng je de levensduur van jouw machine.

 

 

Specificaties

Levensduur onderhoudspakket 6 maanden

Geschikt voor Sage pistonmachines

Wat zit er in het pakket?

In het pakket vind je twee Sage Waterfilters, een Sage Espresso Cleaner en een Sage Steamwand Cleaner. Met dit pakket heb je alles in huis om jouw Sage machine een half jaar optimaal te onderhouden.

Over Sage

Sage ontwikkelt espressomachines die ongeëvenaard zijn binnen deze prijsklasse. Elke Sage machine heeft zijn eigen kwaliteiten en functies. Zo zijn er machines met automatische melkopschuimer, maler en temper. Je kan er ook voor kiezen om deze handelingen zelf te kiezen. Eén ding is zeker: er is altijd een Sage voor jou! Bekijk alle modellen hier.

Hoe onderhoud ik mijn Sage machine?

Je hebt net een mooie machine aangeschaft, dan is het belangrijk dat je die goed onderhoudt. Zo weet je zeker dat je de beste koffies zet, én dat deze zo lang mogelijk mee gaat. Met ons Sage Onderhoudspakket heb je alles in huis om jou machine perfect te onderhouden!

Hoe gebruik ik de Sage onderhoudsproducten?

Sage Waterfilter

De waterkwaliteit is cruciaal voor het zetten van de beste koffie, en voor de levensduur van jouw machine.  Lees hier meer over de impact van water op koffie. Zorg dat je het waterfilter elke 3 maanden verwisseld. Zo zorg je dat de waterkwaliteit goed blijft, en er geen kalkaanslag vormt in je Sage. Met het juiste gebruik van een waterfilter hoef je jouw machine niet vaak te ontkalken, vandaar dat we deze niet in het pakket hebben gestopt. Maar we raden je wel aan dit 1x per jaar te doen. Gebruik hier voor Sage the Descaler, deze is tevens perfect om jouw waterkoker te ontkalken!

Sage the Espresso Cleaner

Het goed schoonmaken van je machine is van groot belang voor de levensduur van jouw Sage. Zorg dat je de machine na elk koffietje even flushed, en de kop vaak schoonmaakt. Zorg ook dat je elke week een keer het schoonmaakprogramma met blindfilter aan zet, zonder schoonmaak middel. Eens per drie weken het schoonmaakprogramma met een Sage Espresso Cleaning Tablet is bij normaal gebruik voldoende om jou machine optimaal te onderhouden.

Sage the Steam Wand Cleaner

Zorg na elk gebruik van het stoompijpje dat je deze met een vochtige doek goed schoonmaakt, en even doorstoomt om melkresten te verwijderen. Gebruik de Sage The Steam Wand Cleaner eens per 2/3 weken om de binnenkant van het stoompijpje goed te reinigen.

 

Selecteer een Afleverpunt