Acaia Lunar

 299,00

Verreweg de beste weegschaal om het zetten van een espresso naar een wetenschappelijk niveau te tillen, de Acaia Lunar! Door zijn kleine formaat past hij in elke lekbak. Daarnaast is de Lunar ook nog eens waterdicht waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over eventuele spetters.

Via de Bluetooth 4.0 verbinding kan je alles via de Acaia App volgen, opslaan en delen met andere koffie-liefhebbers!

 

Technische informatie

  • Nauwkeurigheid: 0,01
  • Capaciteit: 2000 gram
  • 2 jaar garantie
  • Tijd en gewicht gelijktijdig af te lezen
  • Waterdicht
  • Auto-tare opties
  • Te gebruiken met de Acaia App
  • Oplaadbaar met bijgeleverde mini-usb kabel

Het verschil tussen de Acaia Pearl of de Acaia Lunar.

Waar de Acaia Pearl is ontworpen voor handmatig koffiezetten (opschenken), is de Acaia Lunar ontworpen voor het bereiden van espresso. Welke weegschaal bij je past, is dus afhankelijk van de manier waarop je koffie zet. Het is echter niet zo dat je de ene weegschaal niet voor het ander kan gebruiken. Beide weegschalen kunnen technisch gezien functioneren als een espresso-weegschaal of een handmatige weegschaal. Echter de kenmerken en afmetingen voldoen aan verschillende behoeften.

 

Acaia Pearl – De Pearl is een strak vormgegeven weegschaal, ideaal voor handmatig opschenken van koffie. Voldoet aan de wensen van zowel design geobsedeerde koffieliefhebbers, als technisch geobsedeerde koffieliefhebbers. De Acaia Pearl meet met een gewicht tot een tiende van een gram.

Acaia Lunar – De Lunar is ontworpen met industriële balanstechnologie. Daarom biedt de weegschaal hoogste nauwkeurigheid en is tegelijkertijd bestand tegen de waterspetters van de lekbak van je espressomachine. De Acaia Lunar past hier met 10,5 x 10,5 cm perfect op. Daarnaast is het geanodiseerde aluminium platform tegen het binnendringen van vloeistoffen. Ook de elektronica binnenin heeft een beschermende spraycoating om te beschermen tegen vocht.

Misschien vind je dit ook leuk…