Acaia Pearl

 179,00 190,00

Til je filterkoffie naar een hoger niveau met de Acaia Pearl. De weegschaal voor de echte koffie-nerd!

Naast het wegen zit er ook een timer op en houdt ‘ie de flowrates in de gaten. De Pearl wordt standaard geleverd met een hitte bestendige rubberen matje.Via de Bluetooth 4.0 verbinding kan je alles via de Acaia App volgen, opslaan en zelfs delen met andere koffie-liefhebbers!

Lees verder…

 

Wissen

Categorieën SKU: 2596

Beschrijving

Specificaties

Nauwkeurigheid 0,1

Capaciteit 2000 gr

Afmetingen 160 x 160 x 32 mm

Gewicht 500 gr

Acaia weegschaal

Til je filterkoffie naar een hoger niveau met de Acaia Pearl. De weegschaal voor de echte koffie-nerd! Naast het wegen zit er ook een timer op en houdt ‘ie de flowrates in de gaten. De Pearl wordt standaard geleverd met een hitte bestendige rubberen matje.

Via de Bluetooth 4.0 verbinding kan je alles via de Acaia App volgen, opslaan en zelfs delen met andere koffie-liefhebbers!

Acaia Pearl vs Acaia Lunar

Waar de Acaia Pearl is ontworpen voor handmatig koffiezetten (opschenken), is de Acaia Lunar ontworpen voor het bereiden van espresso. Welke weegschaal bij je past, is dus afhankelijk van de manier waarop je koffie zet. Het is echter niet zo dat je de ene weegschaal niet voor het ander kan gebruiken. Beide weegschalen kunnen technisch gezien functioneren als een espresso-weegschaal of een handmatige weegschaal. Echter de kenmerken en afmetingen voldoen aan verschillende behoeften.

 

Acaia Pearl – De Pearl is een strak vormgegeven weegschaal, ideaal voor handmatig opschenken van koffie. Voldoet aan de wensen van zowel design geobsedeerde koffieliefhebbers, als technisch geobsedeerde koffieliefhebbers. De Acaia Pearl meet met een gewicht tot een tiende van een gram.

Acaia Lunar – De Lunar is ontworpen met industriële balanstechnologie. Daarom biedt de weegschaal hoogste nauwkeurigheid en is tegelijkertijd bestand tegen de waterspetters van de lekbak van je espressomachine. De Acaia Lunar past hier met 10,5 x 10,5 cm perfect op. Daarnaast is het geanodiseerde aluminium platform tegen het binnendringen van vloeistoffen. Ook de elektronica binnenin heeft een beschermende spraycoating om te beschermen tegen vocht.

Misschien vind je dit ook leuk…