Aeropress GO

 39,50

De Aeropress Go is speciaal ontwikkeld om on-the-go je vertrouwde bak koffie te zetten. Het handzame model is eenvoudig mee te nemen; alle benodigde accessoires zijn op te bergen in de travel mok zodat je alles bij de hand hebt op het moment dat je een koffietje wilt maken, inclusief beker met deksel.

Net als de Aeropress is de Aeropress Go speciaal ontwikkeld om op een eenvoudige manier koffie te zetten. Door de relatief smalle cilinder is het makkelijker persen en dankzij het papieren filter heb je nooit meer last van residu in je koffie. En, omdat je zelf de kracht bepaalt waarmee je de koffie door het filter perst, zijn er eindeloze mogelijkheden wat betreft maling van je koffie en doorlooptijden.

Lees verder…

Categorieën SKU: 0012

Beschrijving

Specificaties

Inhoud 144 ml

Afmetingen 12 x 9 cm

Materiaal BPA-vrij kunststof

Inclusief 350 filters

Over Aeropress Inc. 

Aeropress Inc is opgericht door Alan Adler, een Amerikaanse uitvinder. Zijn uitvindingen omvatten aerodynamisch speelgoed, zoals de Aerobie Frisbee, waarmee het Guinness World Record is verbroken voor de langste worp. Adler staat overigens bekend om zijn uitvindingen en patenten, naast de Aeropress en de Aerobie Frisbee heeft hij patent op een militaire vliegtuig, nucleaire reactor en een onderzeeër.

 

In de verpakking vind je 350 filters, een filterhouder, maatschepje en een opvouwbare roerspatel. Bekijk ook het traditionele model: Aeropress.

Favoriet in de koffiewereld

En sinds 2005 is de AeroPress binnen de koffiewereld een favoriet geworden, er is inmiddels zelfs een World Aeropress Championship. Daarnaast is er een onafhankelijke documentaire gemaakt over het product en zijn uitvinder; AeroPress Movie is een documentaire die het verhaal van AeroPress onthult – van de werkplaats van de uitvinder in Californië tot de fasen van de AeroPress Championships over de hele wereld. Het onderzoekt wat mensen zo enthousiast maakt over dit vreemd uitziende maar iconische koffiezetapparaat.

Misschien vind je dit ook leuk…