AeroPress

 37,50

De Aeropress, onwijs geliefd in de koffiewereld, is een ware game-changer geweest op het gebied van filterkoffie.

Dankzij de relatief smalle cilinder is het makkelijker persen en dankzij het papieren filter heb je nooit meer last van residu in je koffie. En, omdat je zelf de kracht bepaalt waarmee je de koffie door het filter perst, zijn er eindeloze mogelijkheden wat betreft maling van je koffie en doorlooptijden.

Voor iedereen dus zijn eigen recept! Lees verder…

Categorieën SKU: 2608

Beschrijving

Specificaties

Inhoud 144 ml

Afmetingen 30 x 11 x 11 cm

Materiaal BPA-vrij kunststof

Inclusief 350 filters

Over Aeropress Inc. 

Het bedrijf is opgericht door Alan Adler, een Amerikaanse uitvinder. Zijn uitvindingen omvatten aerodynamisch speelgoed, zoals de Aerobie Frisbee waarmee het Guinness World Record is verbroken voor de langste worp. Adler staat overigens bekend om zijn uitvindingen en patenten, naast de Aeropress (GO) en de Aerobie Frisbee heeft hij patent op een militaire vliegtuig, nucleaire reactor en een onderzeeër.

 

In de verpakking vind je 350 filters, een filterhouder, maatschepje en een opvouwbare roerspatel. Wil je een nog handzamer model? Check dan de Aeropress Go.

Favoriet in de koffiewereld

En sinds 2005 is de AeroPress binnen de koffiewereld een favoriet geworden, er is inmiddels zelfs een World Aeropress-Championship. Daarnaast is er een onafhankelijke documentaire gemaakt over het product en zijn uitvinder; AeroPress Movie is een documentaire die het verhaal van de koffiemaker onthult – van de werkplaats van de uitvinder in Californië tot de fasen van de AeroPress-Championships over de hele wereld. Het onderzoekt wat mensen zo enthousiast maakt over dit vreemd uitziende maar iconische koffiezetapparaat.

Voor meer info check: aeropressinc.com/aeropress

Misschien vind je dit ook leuk…