Moccamaster KBGT Thermos

 219,00

Wissen

De beste Badeta filterkoffie met de Moccamaster KBGT Thermos.

De koffieapparaten van Moccamaster worden sinds 1964 handgemaakt en getest in het Utrechtse Amerongen. Het mooie aan de Moccamaster KBGT Thermos is dat deze de perfecte zettemperatuur van 92º – 96º aanhoudt. Bij deze temperatuur lost het water de aroma-bevattende oliën op, dit geeft een ideale balans tussen zuur en bitter. Dat betekent: minder zuur en minder bitter.

De Moccamaster heeft daarnaast een zeer snelle en geluidsarme bereiding, namelijk: 10 kopjes binnen 6 minuten. De filtermachine heeft een tijdloos design en duurzame, recyclebare materialen, BPA-vrij.

 

Let op: zet je regelmatig minder dan 10 kopjes? Kijk dan eens naar de KBG Select met glaskan voor een optimale koffietemperatuur. Voor meer info en/of gebruiksaanwijzing check: http://www.moccamaster.nl/

 

Technische gegevens:
Afmeting: 410 mm x 330 mm x 170 mm
Gewicht: 2,9 kg
Vermogen: 1450 W
Snoer: 135 cm
Filter Maat: 4

 

Hoeveel gram koffie per liter?
Bij een volle pot van 1,25 liter adviseren wij 60-75 gram koffiepoeder. Maar onthoud: koffie is een kwestie van smaak. Test dus zelf welke koffie in welke dosering je het lekkerste vindt!

 

Welke opties heb je nog meer als je van filterkoffie houdt? 

Ben je gek op filterkoffie maar drink je het niet vaak of in grote hoeveelheden? Kijk dan eens naar een alternatief, bijvoorbeeld: de Kalita Wave Dripper, Hario V60 dripper of Chemex.