''Gratis verzending op alle bestellingen vanaf €30,- (NL)’'

Nieuwste aanwinst: Hipster Brewer 3Temp

Nieuwste aanwinst: De Hipster Brewer

3Temp

Met trots presenteren wij onze nieuwste winkelaanwinst: De Hipster Brewer van 3Temp. Je hoeft geen hipster te zijn om deze prachtige machine te kunnen waarderen. Ontworpen en gebouwd in Zweden door een team van specialisten die al hun kennis hebben gebundeld om batch brew naar een hoger niveau te tillen. En dat is ze, volgens ons, gelukt.

Bij hand brew denk je aan verfijnde smaak, licht en aromatisch. Het prachtige aan deze manier van koffie maken is dat je hier volledige controle over hebt en geheel kan werken naar eigen recept. Denk onder andere aan; gewicht, watertemperatuur en bloemtijd. Maar in hoeverre heb je hier nog invloed op wanneer je een batchbrew maakt met een machine?

De Hipster Brewer van 3Temp

De methodologie van het handmatig brouwen is verwerkt in deze geavanceerde, strak vormgegeven, filterkoffie-machine. De gebruiker kan de belangrijkste factoren om de perfecte extractie te creëren nu zelf bedienen: stroomsnelheid, temperatuur en extractietijd. Hieronder valt ook nog eens de keuze uit drie verschillende temperaturen in één zetcyclus. Daarmee heb je dus meer controle over de extractie van de koffie. De meest kritische factoren die het koffiezetten beïnvloeden heb je via de Hipster Brewer nu zelf in de hand, waardoor het smaakprofiel van zelfs de meest geavanceerde koffiebonen wordt geoptimaliseerd.De machine is verbonden met het internet waardoor het mogelijk is om op afstand recepten in te laden en de status van de machine te monitoren. Het zoetwatersysteem en de recept parameters hebben een enorme impact op de smaak en een kleine impact op het milieu, aangezien het ongeveer 7 watt verbruikt wanneer het niet wordt gezet. Er kunnen volumes van 150ml tot en met 3 liter filterkoffie gezet worden.Nu begrijpen we dat de aanschaf van een Hipster Brewer voor thuis vrij extreem is. Gelukkig kan je zelf ook heerlijke filterkoffie maken, hiervoor heb je nodig: een weegschaal, bonenmaler en een filterapparaat. Dit kan je uiteindelijk nog aanvullen met een ketel met zwanenhals. Dan ben jij de komende jaren wel zoet...

Kom langs in onze winkel om een filterbakkie van onze Hipster Brewer te proeven.

Filterkoffie voor thuis
Zet ook thuis het lekkerste bakkie

De Moccamaster is een klassieker, met een goede reden natuurlijk. In een handomdraai zet je snel de lekkerste filterkoffie voor thuis.